Campania 2% se apropie de sfarsit

IMG_0003

Nu mai este mult timp pana la data de 25 Mai 2014 iar Campania 2% prin care fiecare cetatean roman poate dona 2% din impozitul retinut de catre statul roman in anul 2013 se va incheia. Daca inca nu ai completat inca formularul 230 pentru nici un ONG te rog nu lasa ca acesti bani sa ramana nefolositi si completeaza acum formularul pentru asociatia noastra.
Prin completarea acestui formular te implici direct in sustinerea celor 128 de copii care frecventeaza Centrul Educational Diaconia si mai mult decat atat nu te costa nimic.
Mai multe informatii despre Campania 2% acceseaza linkul urmator:
http://www.diaconia.info/Strangere%20de%20fonduri/Doi%20la%20suta/doi-la-suta.html
Descarca formularul 230 de aiciciteste mai mult…
Comments

Campania 2% 2013


strangere de fonduri
Asociatia Diaconia a demarat campania 2% 2013 prin care fiecare cetatean poate dona 2% din impozitul pe salariu care i-a fost retinut de catre statul roman in anul 2012.
Directioneaza si tu cei 2% din impozitul pe salariu care lai platit anul trecut la bugetul de stat si sustii Centrul Educational Diaconia.
De ce asociatia Diaconia?
Pentru ca suntem cea mai activa asociatie umanitara din judet.
citeste mai mult…
Comments

Campania 2%

strangere de fonduri

Asociatia Diaconia a demarat campania 2% prin care fiecare cetatean poate dona 2% din impozitul pe salariu care i-a fost retinut de catre statul roman in anul 2011.
Directioneaza si tu cei 2% din impozitul pe salariu care lai platit anul trecut la bugetul de stat si sustii Centrul Educational Diaconia.
De ce asociatia Diaconia?
Pentru ca suntem cea mai activa asociatie umanitara din judet.
  • Lucram direct cu peste 100 copii lunar din zona Carierei Bartolomeu prin programul gratuit de afterschool la sediul asociatiei unde 6 pedagogi calificati sunt gata sa ajute fiecare copil.
  • Avem in asistenta peste 200 de copii impreuna cu familiile lor care lunar sunt sustinuti prin serviciile de asistenta sociala si ajutor cu alimente, imbracaminte, materiale constructii, sobe, lemne de foc etc.
  • Avem in derulare peste 50 de proiecte in situatie de criza ( proiecte medicale, constructie sau renovare) care trebuie finalizate cat mai urgent.
Vino la sediul asociatiei de pe strada Carierei 65 Brasov intre orele 8.00 - 16.00 sa te convingi singur.
CUM TREBUIE SA PROCEDEZI ?
a) Completează formularul 230 ( descarca formularul de aici );
b) Depune-l chiar tu pâna în data de 15 Mai 2012 într-una dinurnele Asociației Diaconia Ajutor Internațional aflate în principalele centre comerciale din Brasov
c) Trimite-l prin poștă la administrația financiară de care aparții.
d) Depune-l la sediul asociatiei de pe strada carierei 65 Brasov.
De ce?
1. Pentru ca nu te costa nimic !
2. Contribui la diminuarea problemelor sociale din comunitate
3. Te implici direct in educarea copiilor defavorizatiOSTĂ NIMIC !
ÎMPREUNĂ ÎNVINGEM SĂRĂCIA PRIN EDUCAȚIE !

Comments